Dámské hygienické potřeby denní BIO bavlna

179,00 Kč
SKU: vyr08

Dětské neekologické papírové pleny nahradit umíme, tak proč to nezkusit i u dámských potřeb. Nabízíme dámské vložky na více použití, v téhle variantě z BIO bavlny.

Vložka je vhodná pro denní použití. Má tři skryté sací bavlněné vrstvy, přes křidýlka 100% bavlnu s potiskem a spodní nepromokavou vrstvu z PUL. Svrchní vrstva je z hebkého biobavlněného froté (přírodně barevně rostlá BIObavlna), čistá přírodní látka. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné.

Rozměry: 21cm x 4,5cm, zapnutá 6 nebo 7 cm široká (šírka je stavitelná dvěma patentky).

Látkové vložky jsou vhodné i při dlouhodobých gynekologických problémech, protože neobsahují žádné dráždivé chemikálie.

Vyrábíme se spodní vrstvou PUL, na objednání i bez (pak ale nejsou nepromokavé). Kombinace si můžete vybrat z našeho sortimentu.

Pro vlastní použití vložku připevníte patentky, spodní nepromokavá vrstva drhne a nedovolí posunutí. Budete potřebovat zavírací nádobu, do které budete použité vložky namáčet do studené vody, ideálně s kapkou tea tree olejíčku, než budete prát (nejlépe do 2 dnů, lze s normálním prádlem).

Pokud budete vložky používat mimo domov, potřebujete ještě nepromokavou taštičku (také nabízíme). Před praním vložky vymáčkněte od přebytečné tekutiny. Lze přežehlit po bavlněné straně.

Nabízíme po jedné či v sadách po 5 a 10, navybírejte si které vložky chcete a zvolte si k nim příslušnou slevu.

Nelze přímo volit typ kordu na křidýlkách, takže volíte pouze typ biobavlněného froté, kord vybíráme aby pasoval. Pokud chcete přesný kord, napište prosím do poznámky, pokusíme se.

Pro extra citlivé povahy, nebo kdo jste opravdu pouze bio, nabízíme čistě biobavlněnou vložku (na druhé straně je pořád PUL).

Vyrobeno v Čechách.

Price: 179,00 Kč
VAT rate: 
Standard -- 21%

Reply

CAPTCHA
A little security measure: