Merino vlna pružná tenká extrafine potištěná (po 1/2 metrech)

560,00 Kč
Evid. č. vlefdes01:

Jemňoučký pružný jednolícní merino úplet s elastanem. Vyrobený v Čechách. Látka je skvělá na sportovní použití, pro děti, jako spodní vrstva... Tohle opravdu nemůže kousat už nikoho a ještě s výběrem obrázků.

Šířka: 140cm
Váha: 170g/m2
Složení 95% extrafine merino vlna a 5% elastan
Vzory: viz výběr

Merino má Eko-Tex I certifikát, je superwash.

Stejná látka jako oblíbená tenká pružná vlna, ale z extrafine merina. Úplet je neuvěřitelně jemňoučký, lehounký a hebký na omak, díky elastanu je vlna pružná a při praní drží. Je trvanlivější než 100% vlna.

Merino je přírodní materiál, ovečky to nevyrábí dokonale přesně, a tak i látka může mít občas jemné proužky od střídavé síly příze. Není to na závadu, testujeme na sobě a drží :)

Vzory jsou naše, takže můžete ovlivňovat výběr.
Vzor v divočině je na krajích trochu světlejší (cca 8cm) a dělá relativně nenápadné pruhy do šířky (cca 8cm).

Vyrobeno v Čechách.

Certifikováno pro děti do 3 let.

Merino je mulesing-free friendly - tedy množství příze, jaké bylo potřeba na naši vlnu, bylo nakoupeno od mulesing-free pěstitele. Ale ne nutně přesně naše merino je 100% mulesing-free - záleží to na dalších zakázkách na merino, které v té době probíhaly.

Cena:560,00 Kč
sazba DPH: 
Standard -- 21%

Komentáře

Vhodná kombinace

Dobrý den, jaká jednobarevná merino vlna extrafine se hodí ke vzoru černé kočky. Děkuji za radu

Re: kombinace ke kockam

Dobry den,

no urcite cerna a prirodni, ale kolegyne se Vam jeste koukne v pondeli a pripadne posle i fotku, co by jeste slo :) Diky

Terka

Re: kombinace ke kočkám

Dobrý den, omlouvám se za opožděnou reakci. Ano, nejlíp se hodí přírodní a černá. Přírodní je ale malinko světlejší, přitom je to stejná barva na kterou bylo tištěné, akorát asi vlivem tisku ztmavla. Mrknite na foto vloženo přímo tady k potiskům.

Hezký den
Gabča