520,00 Kč
SKU: vyrocoveral01

Ideální oblečení pro Vaše nejmenší. Overálek je z čisté přírodní látky bez jakýchkoli přidaných barviv (barvená biobavlna samozřejmě barvy má, ale je certifikovaná pro děti do 3 let). Biobavlna nedráždí, je skvělá pro atopiky a ekzematiky a nenajdete nic lepšího pro citlivou novorozeneckou pokožku.

Zipové zapínání je výborné pro rychlé přebalování, zip je podložený, takže nikde neškrábe. Díky obrázkovým vzorům není overálek jen pyžamko, miminko v něm může strávit celý den. Bude dělat parádu a bude mu opravdu dobře.

Overálky nabízíme ve velikostech:
50 (novorozenecké)
56
62
68
74
80
86
Větší velikosti na zakázku (budeme potřebovat míry)

Český výrobek.

Price: 520,00 Kč
VAT rate: 
Standard -- 21%

Comments

teplý overálek

Dobrý den,
šijete i teplejší overálky například z česané bio bavlny? Chtěla bych něco na převoz z porodnice a jízdu v autě na jaře. Máte tip na velikost? Kolik by takové overal stál? Děkuji

Re: teply overalek

Dobry den,

tohle je relativne silne, takova prijemna teplakovina. Pokud byste chtela silnejsi, tak bych pro takhle malicke miminko uvazovala treba o oboustrannem biobavlnenem aksamitu - je to uzasna heboucka uplne cista latka :) Velikost zalezi, jestli chcete presne na mimi, nebo (coz bych udelala ja) trochu vetsi, aby Vam jeste chvili vydrzel. Velikost tedy cca 50 na malicke miminko, pokud budete mit vetsi miminko, tak 56, nebo i 62. Z aksamitu bude overalek trochu drazsi, pocitejte cca o 250 oproti obrazkove biobavlne. Kdyztak muzete rovnou objednat 1m aksamitu s poznamkou - upravime a muzeme zacit sit ;)

Terka

Dobrý den, šlo by ušít

Dobrý den,

šlo by ušít overálky na zakázku s bezpečnostním zipem pro děti do 3 let ? Dcera má osm měsíců a pokouší se overálek rozepnout a navíc žužlá jezdce. Mám obavu aby se neutrhlo táhlo …..

Děkuji Romana

Re: overalek

Dobry den,

usit bychom urcite umeli, jen by to chtelo dobre domluvit ten zip - mate nejakou presnou predstavu - treba odkaz na internetu? Diky

Terka

Vyprodané modely

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je ještě nějaká možnost sehnat kusy, u kterých je poznámka vyprodáno. Konkrétně bych měla zájem o 1 overálek stopy a 1 bílé květiny na hnědé nebo hnědé květiny na bílé, oba ve velikosti 68.
Děkuji za odpověd.

Re: vyprodane overalky

Dobry den,

pokud mame latku, tak muzeme dosit, to neni problem, bohuzel stopy uz urcite nemame, to jsme hledali nedavno pro nekoho jineho a neni ani zbytecek, kyticky by tam jeste kousek byt mohly... Vybrala byste pripadne jiny vzor?

Jinak obrazkova biovavlna se bude dopletat, ale to by mohlo byt hotove az tak kolem prazdnin, driv dost jiste ne...

Terka

overálky

Tak to je nádhera, ten kvítečkovaný overálek bych brala hned. Škoda, že dcera je už velká:((
Zvířátková trička jsou taky úžasná, tak z těch by byla určitě nadšená. Asi budu brzy objednávat. Šárka

Re: overalky

Dobrý den,

díky za pochvalu, přesně z těchhle dvou oblečků jsme také nadšení a nenosíme skoro nic jiného :) Ale overálky plánujeme i velké, tak třeba přece bude i pro Vás :)

Terka

overálky

Jak to vypadá s většími overálky? Jsou v nějakém blízkém plánu? Potřebovali bychom tak 104-110.
Šárka