Re: PUL co vydrzi

Dobrý den,

u PULu je vždy trochu problém - technologie je velmi náročná na přesnost a každý výrobce to někdy nezvládne. Jediný PUL, který se zatím nikdy neodloupl je funkční, jenže ten má zase velmi specifické vlastnosti.
Často se vrstva poničí spatným zacházením (kroucení při ždímání, sušení na horkém topení a podobně), ale někdy za to také nemůžete, PUL je zkrátka špatně nalaminovaný. Právě vloni jsme takovou várku měli, část byla dokonalá, část se odlupovala. Snažili jsme se to stáhnout, ale nepodařilo se vše. Pravděpodobně jste tedy měla u těch pár vzorů smůlu, ale jestli vám vydržely rok, tak to je vlastně velmi dobré, delší záruku na používaný PUL ani dát nejde, opravdu se velmi opotřebovává.

Takže bych doporučila ty odloupnuté, ale stále funkční kalhotky dopoužívat. Dávejte na ně větší pozor, jsou takto náchylnější, ale opravit to už nejde...

Nová várka PULu je v pořádku a drží, tam nemusíte mít strach, odloupnout by se nic nemělo, i když jak už jsem říkala, PUL je náročný, člověk nikdy neví.

Pokud budete objednávat, připomeňte se s těmi dvěma odloupnutými, dáme Vám nějakou slevu :)

Zkrátka člověk si asi musí zvyknout na to, že PUL je jeden z nejšikovnějších materiálů, ale holt se za to platí nějakým rizikem.

Terka

Reply

CAPTCHA
A little security measure: