Biobavlněné plenky novorozenecké

365,00 Kč
SKU: nvroc

Novorozenecká plenka je vhodná pro miminka od narození do cca 8kg. Sedí i úplně drobným miminkům, pokud máte maličké děti, poslouží tak třičtvrtě roku a lépe než jednovelikostní plenka. Jakmile začne být plenka malá, můžete přejít na naši jednovelikostní plenku Megerku

Plenka je krásně heboučká díky biobavlněnému aksamitu a skrytým švům. Díky tomu je plenka potenciálně také trvanlivější.

Zkoušela jsem na dětech barevné i biobavlněné plenky a nehledě na ty krásné vzory, jednozačně zvítězily biobavlněné, jsou skvělé :)

Vyrobeno v Čechách.

Detaily produktu:

Plenka je z hebkého biobavlněného aksamitu (sijemdetem), sací vrstva z biobavlněného froté (sijemdetem) a vnější barevná vrstva je ze 100% přírodně barevně rostlé biobavlny (froté). Vkládací plenka je z biobavlněného aksamitu nebo biobavlněného froté - delší, lze naskládat dle potřeby. Plenka se zapíná na patentky, barva patentků se může lišit, ale vždy by měly ladit.

Všechny materiály jsou vhodné pro děti do 3 let.

Míry:
pas: 20 - 36 cm
stehno: 12 - 25 cm
sed: 33 cm
hmotnost dítěte: od narození do cca 8 kg

Barevné varianty plenky jsou podle vzorů biobavlněného froté, patentky do barvy. Je možné, že některá varianta nebude aktuálně skladem, v tom případě lze domluvit, plenky šijeme cca během 1 týdne.

Price: 365,00 Kč
VAT rate: 
Standard -- 21%

Reply

CAPTCHA
A little security measure: